اخبار استان کرمان

دانشگاه علوم پزشکی: مرکز پزشکی هسته‌ای در رفسنجان احداث می‌شود

با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی موقوفات هلال احمر شهرستان رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با همکاری جمعیت هلال احمر، مرکز پزشکی هسته‌ای در این شهرستان احداث می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: مرکز پزشکی هسته‌ای در رفسنجان با اعتبار پیش بینی شده ۱۲۰ میلیارد ریال احداث خواهد شد.

با گزارش باغ شهر به نقل از ایسنا، دکتر”علی مظفری” در حاشیه بازدید از ۳ طرح درمانی در دست اقدام که به اتفاق رئیس موقوفات هلال احمر رفسنجان صورت گرفت، اظهار کرد: یکی از طرح‌های درمانی در دست احداث مرکز پزشکی هسته‌ای است که در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع و اعتبار پیش بینی شده ۱۲۰ میلیارد ریال برابر قول مساعد اقای دکتر موسوی رئیس هلال احمر  بعد از استفتاء برابر وصیتنامه واقف (مرحوم مرادی ) در دستور کار احداث قرار خواهد گرفت .

وی با بیان اینکه این مرکز در بیمارستان علی ابن ابیطالب(علیه السلام) احداث می شود؛ افزود: هزینه احداث آن از طرف موقوفات هلال احمر رفسنجان تأمین می شود؛ در کنار این مرکز، بخش آنکولوژی  هم در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع در حال احداث است که ظرف سه ماه آینده افتتاح خواهد شد.

مظفری بیان کرد: اگر بتوانیم مرکز رادیوتراپی را هم در کنار مرکز پزشکی هسته ای و بخش آنکولوژی داشته باشیم  یک مجموعه ای کامل برای درمان اقشار آسیب پذیر و بیماران سرطانی خواهد بود و بیماران می توانند تقریباً همه خدمات اعم از تشخیص، درمان سرپایی و بستری شدن را در این مجموعه دریافت کنند و پروسه درمان کامل را در این مجموعه بگذرانند.

وی در بازدید از بیمارستان امام حسین (علیه السلام) در حال احداث هم گفت: با توجه به اینکه زایشگاه نیک نفس و آزادی  در رفسنجان قدمت زیادی دارد و تقریباً فرسوده شده؛ بیمارستان (زایشگاه) ۱۱۰ تخت خوابی امام حسین(علیه السلام) را در دست احداث داریم که جایگزین زایشگاه نیک نفس وآزادی خواهد شد و پرسنل و کادر اداری زایشگاه مذکور به این بیمارستان جهت ارائه خدمات منتقل خواهند شد.

مظفری همچنین در بازدید از سومین طرح در حال احداث بیمارستان چشم پزشکی مرحوم شفیعی پور در محوطه بیمارستان مرادی نیز گفت: این طرح در ضلع غربی بیمارستان مرادی احداث خواهد شد که در حال حاضر گودبرداری آن انجام و نقشه های آن طراحی شده است.

وی افزود: بخش چشم پزشکی تخصصی که مطالعات آن انجام شده، در مساحت 8000 متر مربع ایجاد خواهد شد؛ که می تواند در جنوب شرق کشور و مردم منطقه خدمات شایسته ای ارائه دهد.

پزشکی هسته‌ای چیست و چه کاربردی دارد؟

در مرکز پزشکی هسته‌ای از مقادیر بسیار کمی از مواد رادیو اکتیو برای تشخیص و گاهی درمان یک بیماری استفاده می‌شود.

روش‌های درمانی در پزشکی هسته‌ای به شناسایی انواع مختلفی از سرطان‌ها ، بیماری‌های قلبی، لخته‌های خون، بیماری تیروئید، تراکم استخوان، عفونت و… کمک  می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه